Prodaja

Dizala i liftplatforme najčešći su oblik prijevoza ljudi i tereta u svijetu vertikalnog transporta. Primjenjuju se u svim oblicima građevina, od stambenih, poslovnih, privatni do javnih ustanova. Služe za savladavanje visinskih razlika, te su velika pomoć kod osoba sa smanjenom pokretljivošću i osoba sa invaliditetom.
Razvijanjem svoje djelatnosti i širenjem poslovanja na Republiku Hrvatsku, generalni smo zastupnici švedske tvrtke Cibes Lift Group , koju zastupamo na području Republike Hrvatske i cijele šire regije. Usmjerili smo se na prodaju i montažu liftplatformi – proizvoda koji zbog fleksibilnosti u prilagodbi dimenzija stranica, te jednostavne i brze montaže bez dodatne prilagodbe i ulaganja – tek dolazi na naše tržište.

Imate potrebu za liftom i platformama, a nemate tehničke uvjete!?

Mi imamo rješenje za Vas! Cibes Liftplatforme!

Naš stručni tim će za vas pronaći idealno rješenje sukladno vašim željama i potrebama.

Cibeslift platforma zbog jednostavnosti ugradnje odlično su rješenje za prostore gdje ne postoje tehnički preduvjeti za ugradnju klasičnh liftova.  Proizvod je ekonomičan i do sada nije bio prisutan na hrvatskom tržišu, ali uživa veliku popularnost u skandinavskim i azijskim zemljama uz tisuće zadovoljnih korisnika.

U Arionu int. d.o.o. se brinemo za kvalitetu i funkcionalnost, te uz dugogodišnje iskustvo na poslovima montaže, puštanja u pogon te modernizacije dizala i platformi, pružamo cjelokupnu uslugu prodaje i održavanja.

sale-2