O NAMA

Tvrtka Arion int. d.o.o. bavi se uslugom prodaje, montaže, modernizacije i održavanja dizala i platformi, te uslugom prodaje i montaže solarnih sustava. Tvrtka se od samog osnivanja postavlja na tržištu kao kvalitetan i pouzdan partner u instalaciji dizala, te zbog svoje stručnosti i kvalitetnih karakteristika dobiva tehnički zahtjevnije projekte, širi svoje poslovanje i učvršćuje svoje mjesto na domaćem i inozemnom tržištu.

Iza nas su brojni uspješno odrađeni projekti i to najvećim dijelom na inozemnom tržištu što je potvrda uspješnog poslovanja i slobodni smo reći da nas odlikuje iskustvo, pouzdanost i stručnost, čime potvrđujemo vjernost svih poslovnih partnera.
No, ono po čemu je tvrtka Arion int. d.o.o. uistinu posebna jest LIFTPLATFORMA, inovativan proizvod švedskog proizvođača Cibes Lift, jedinstven u svijetu liftova i invalidskih platformi.

about-us-3

Za područje Hrvatske i susjednih zemalja distributeri smo  renomiranih proizvođača, koji svojim inovativnim  rješenjima i visokom kvalitetom i superiornom sigurnošću mogu zadovoljitii najzahtjevnije potrebe u svom području primjene.