Lift Platforme

Cibes A7000 – dizalo sa povišenjem iznad kontrolne ploče

Cibes A7000 - High back lift

Pristup mobilnim vozilima, invalidskim i dječjim kolicima.

Mogućnost instalacije dizala u samoj zgradi, ali i izvan nje. Jednostavna i brza instalacija; 2-3 dana. Niski troškovi instalacije i održavanja.

Cibes A7000 je model platforme sa dodatnim povišenjem, obogaćen integriranim ogledalom te kraćim stropom iznad kontrolne ploče kako bi se povećao osjećaj klasičnog dizala, a opet ostao prilagođen privatnim, javnim i poslovnim uvjetima. Cibes A7000 temelji se na modelu Cibes A5000.

Proizveden s pouzdanim vretenom i sustavom matičnog sustava te vlastitim voznim oknom, Cibes A7000 predstavlja drugačije rješenje za poboljšanje pristupačnosti.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Cibes A7000 je ekonomično rješenje, te je poznat po jednostavnoj ugradnji jer ne iziskuje izgradnju voznog okna i posebne prostorije za strojarnicu. Cibes A7000 može biti instaliran u vrlo kratkom roku i postavljen direktno na pod bez dodatnih radova.

NISKI TROŠKOVI ODRŽAVANJA I SERVISA

Cibes A7000 ima niske troškove održavanja i servisa. Lift platforma isporučuje se s izoliranim montažnim voznim oknom sastavljenim od aluminijskih sendvič panela ili laminiranih kaljenih zaštitnih staklenih panela kao opcija.

PROIZVOD PROVJERENE KVALITETE

Cibes A7000 testiran je i ispitan od strane Den Norska Veritas (DNV) i u skladu je sa obveznim sigurnosnim zahtjevima Europske direktive o strojevima (2006/42/EC) te Europskim standardima za lift platforme (EN 81-41).