Lift Platforme

Cibes A4000 – Kućni Liftovi

4000

Manja lift platforma

Lift­ platforma koja unaprijeđuje vaš dom i čini život lakšim!

  • Posebno prilagođen obiteljskim kućama i malim prostorima
  • Široki izbor opcija, svojstava i završne obrade
  • Siguran, pouzdan i jednostavan u korištenju
  • Jednostavna instalacija i niski troškovi održavanja
  • Certificiran i kvalitetan proizvod

Manja lift­platforma A4000 posebno je dizajnirana za obiteljske kuće i apartmane. S širokim rasponom dodatne opreme proizvod ne samo da će se uklopiti u vaš dom, nego će ga dodatno oplemeniti.

Za gotovo bilo koji životni prostor gdje trebate veću slobodu i dostupnost Cibes A4000 predstavlja odlično rješenje. Odaberite A4000 kako bi poboljšali kvalitetu vašeg života i povećali vrijednost svoga doma. Zahvaljujući širokom rasponu dodatne opreme izradite svoje lift rješenje po mjeri , možete izabrati između različitih vrsta osvjetljenja, otvaranja vratiju ili RAL boja. Vozno okno iz aluminijskih sendvič panela u standardnoj bijeloj boji RAL 9016, Metalna vrata s panoramskim prozorom u standardnoj bijeloj boji RAL 9016.

Udoban i jednostavan za korištenje

Jednostavno pritisnite tipku na platformi i lift će Vas odvesti na željenu razinu, potpuno tiho i jednostavno.

Visoka kvaliteta i sigurnost

Sigurnosni rubovi, hitna rasvjeta i tipka alarma jamstvo su da ćete se osjećati potpuno sigurno. U slučaju opasnosti električni sustav za spuštanje standardno je uključen uz proizvod.

Jednostavna instalacija

Instalacija se vrši samo od strane licenciranih distributera i instalatera, te je brza i jednostavna zahvaljujući odličnoj pripremi. Nije potrebna jama za vozno okno i proizvod se može instalirati na podu bez ikakvih oštećenja na vašem domu.